Ny dag, mer jobb!

Idag ska jag bort och hjälpa till på Fältöversten! Känns lite roligt att man far och flänger mellan olika butiker hela tiden, men samtidigt e det roligt med så mycket variation och träffa så många härliga människor.

Ikväll har jag även planerat in middag med Linn och imorgon är det middag med Carro, det är sista veckan innan jag börjar på Bromma och eftersom det är nyöppning av butik så kommer vi nog jobba ungefär dygnet runt, så därför passar jag på nu! Ska bli skoj, Linn har jag inte sett på flera flera år, lilla Linn! :)

Nu ska jag göra mig iordning! =) Kram på er!
/
J-L

Hachiko

Helt underbar film!!!!!
Idag på matchen fick man två filmbiljetter till film2home.se, hittade där en film om en hund som heter Hachiko. Varje dag följer hunden med sin husse till tåget och väntar på honom när han kommer hem. Men en dag när husse inte kommer hem så fortsätter han vänta, i 10 år. Superfin film och vi har suttit och gråtit större delen av filmen, man får upp ögonen för sin egen lilla ögonsten som ligger här i soffan och myser.


Vår egna lilla Hachiko













Du gör som vårat liv lite bättre älskade Chip!

Gametime..

Blev visst lite ändrade planer så vi sticker till Solna och kikar på STU som spelar mot Arlanda idag =) Kul att ha pojken bredvid sig och inte på planen för en gångs skull!

Annars brukar det se ut så här! Inte konstigt man kan vara lite orolig ibland!
(Hampus i Grönt)

Ledig Lördag!

Idag är både jag och Hampus lediga, vi tog en härlig sovmorgon innan jag tog hunden och gick ut på en promenad medan Hampus lagade till sina underbara scones. Så nu sitter vi här och kikar på reprisen på fångarna på fortet och äter mumsiga scones med hallonsylt på. (knasigt va, men riktigt gott)

Idag har vi tänkt att dra in en sväng till stan, strosa runt och kika lite i butikerna sen har vi nog inte planerat in så mycket annat. Skulle egentligen varit ledig imorgon men fick en tid på sture 11.45-12.15 Ob hela dagen så det tackar jag inte nej till, man har ju en familj att försörja! =)

//
J-L

Bullbak

Igår i något svagt ögonblick lovade jag min kärlek (Hampus) att vi skulle baka bullar idag. Och eftersom vi först låg och slöade i soffan innan han började laga paj, som vart otroligt god, sen så inhandlades det ingredienser som vi saknade så kom baket igång lite senare än tänkt! Men nu en timme senare så står det en plåt kanelbullar och en plåt vaniljbullar på jäsning och ska snart in i ugnen. Jag är så tacksam för min Hampus som gillar att baka!

Nu mys i soffan!
/
J-L



On the paper

Nu har jag precis kommit hem från Solna dit jag åkte för att skriva på kontraktet för nya anställningen! Får en 50% tjänst i Bromma, Alldeles lagomt långt bort, lagomt mycket jobb(för chips skull) och får va med och öppna ännu en butik. Chefen verkar super, blir ett team på 8 personer där ute så det ska bli kul att få träffa och lära känna alla.
3 september har vi lite utbildning och ska kika på de nya lokalerna tillsammans och presentera oss, exiting!!!

//
J-L

You´ve got mail

ÄNTLIGEN har vi fått vår post hit till stockholm. Har inte förstått varför vi inte fått någon post, både räkningar och lönespecar har liksom varit borta. Tills imorse då det ringer en vänlig själ från posten på min telefon och frågar vart vi bor??? Jag säger som det är och han frågar: Ja men vart i huset! Då listar vi ut att adressändringen inte förtöver det jag skrev på C/O så de har inte vetat vilken dörr de ska lämna posten i.
Snäll som det är så körde du ut all vår post redan idag, så nu har jag massa post att rensa. Tack posten! =)

Roligt att det var så många nya som kikat in och lämnat kommentarer! :D

Bjuder på en mysbild från i sommras, ser dock inte ut som min hund gillar pussar så mycket!

Regnregnregn

Här regnas det idag, jag ska alldeles strax dra på mig regnkläder och ta en promenad med chipset. Igår var han som en trotsig liten valp igen, bomull i öronen och ville inte lyssna på någonting. Så vi får se hur det är med det idag. Just nu är han iallafall väldigt mysig och ligger och gosar in sig i täcket bredvid mig.

Får se vad jag ska hitta på annars idag, funderar på att ta med mig chip och åka in till stan en sväng. Lite miljöträning är alltid behövligt. Hampus är på skolan som vanligt och lever livet, underbart att se att han verkligen gör det han vill göra! :)

För ett halvår sedan var allt det här bara drömmar, framtidsplaner som någongång kanske skulle ske, och nu helt plötsligt så har vi faktiskt flyttat ner hela vårat liv hit till Stockholm. Tänk va fort och bra allt kan gå om man bara bestämer sig. Nu får vi se vart Hampus utbildning leder, om vi fortsätter bo kvar här, flyttar någon annan stans i Sverige eller om vi åker utomlands, vi är helt enkelt öppna för allt! Så skönt att inte ha någon som håller en kvar, Chip kan vi ju alltid ta med oss dit vi åker! :)

//
J-L

Drink your tea!

Hej!
I stockholm är det toppen, här dricker vi ur koppen, hoppas ni inte har ont i kroppen :)
Haha, närå men vi har det jättebra här! Idag hade vi en riktigt bra föreläsning av en kille som heter Harry Mcneil, grundare av The good guys. Han pratade om Professionell och personlig utveckling, riktigt tänkvärt faktiskt.
Åt lite lunch med min klass idag i tegnerlunden och sen så gick jag och Jennie-Lie till Akademibokhandeln för att köpa böcker till min kurs som börjar imorgon, Affärs och varumärkesstrategi. Men akademibokhandeln missade konceptet med "Billiga böcker så handlar studenter" så vi åkte hem och beställde från Adlibris.com för ungefär halva priset..!
Måste återgå till Fångarna på fortet nu, så braaa!

Kära läsare

idag har jag legat i soffan mest hela dagen. Det här är den konstigaste förkylning jag haft, först försvinner rösten. Sen kommer det tillbaka, men då får jag ont i halsen och hosta. Nu när det har blivit bättre så har jag fått feber, orkar inte vara uppe mer än några minuter innan allt börjar snurra och jag måste lägga mig igen. Har varit ute på en pormenad nu med hunden iallafall så det känns lite bättre.

Min kära älskling har haft redovisning idag, har inte pratat med honom så mycket så han får skriva ett inlägg själv senare. Just nu längtar jag tills han kommer hem ikväll så jag slipper vara här helt själv. Har planer att kanske kika film hos Marlene och Martin också, beror lite på hur jag mår, men det skulle vara mysigt.


//
J-L

Dancehall!

Har just suttit och kikat på bilderna sen Lovegame i våras, blir nästan lite tårögd när jag tänker på att jag faktiskt inte ska få dansa med alla fantastiska tjejer på showen i höst, att jag faktiskt inte ska få dansa alls.

Så ni som bor hemma i Östersund, på måndag startar Dancehall med en prova-på vecka. Gå dit och dansa allt vad ni orkar så ska ni få se hur underbara alla är, den underbara atmosfären och den underbara tröttheten efter ett pass! Gör det för mig!



/
J-L

Lite regning morgon

Idag så regnar det faktiskt och det betyder nog att jag inte kan cykla till skolan, men lika glad är jag för det :)
Jennie-Lie och Chip sover fortfarande, sjukt mysigt ser det ut som, riktigt riktigt mysigt..!

Idag är sista dagen på vårat projekt som ska redovisas imorgon så det blir förmodligen en riktigt sen kväll, sådär sen så att jag funderar på dubbla matlådor.

Det finns ganska många macanvändare på Berghs, jag tror inte att jag tar i om jag säger runt 90% av alla kör mac.
Detta är vår projektgrupp, och nu ska jag strax ta mig iväg och vara kreativ hela dagen. Som de faktiskt sa första dagen "The biggest threat to creativity is experience"

Time after time

if you're lost you can look,
and you will find me
time after time
if you fall I will catch you,
I'll be waiting
time after time


Min älskade man,
Min älskade bästa vän,
Min älskade Hampus!
/
J-L

Berghs SoC!

Nu är vi i full gång på skolan!
Berghs är ett hus fyllt med så otroligt många superkreativa människor att det inte ens går att föreställa sig. I måndags körde vi igång allt, lite teambuilding i klassen (strategisk kommunikation och PR 10/11) sedan var det en föreläsning om team dynamics! Så otroligt motiverande och klockren föreläsning, givetvis på engelska. Alla gemensamma genomgångar är helt på engelska och alla redovisningar kommer att vara det också.

Idag var det dags för den första briefen, sjukt nervös och på skolan 40 min före utsatt tid, tillsammans med alla andra! Vi är nu indelade i olka grupper om ungefär 8 pers som jobbar med samma breif. Det vi har fått i uppdrag är att få fler utanför sverige att få upp ögonen för det otroligt coola landskap och olika traditioner vi har.
8 superkreativa hjärnor runt samma bord, kan det bli bättre? nej! vi drog iväg och köpte post it's och körde igång. vår Kick-off-fas (lärde vi oss minsann på team dynamics-workshopen) är helt grym och bordet är fullt med post it's nu. Imorgonbitti kl 0900 ska vi till skansen tänkte vi, kreativ boost =)

Vi hade även en sjukt bra föreläsare idag som pratade om Story telling, hon heter mary lee sjönell och är grym!

nu ska jag mysa med Jennie-lie och Chip!

Snörvel host....

Idag är rösten min nästan helt bra, vilket är skönt. Men att det har bytts ut mot massa snor och rethosta gillas inte. Hur som helst ska jag jobba 12-18 idag, sen är jag ledig i 2 dagar så det är bara att stå ut de är timmarna.

Chip och jag har varit ute på morgonprommis, han var superduktig och det är skönt att man nu kan se på honom att han faktiskt vill förstå vad vi säger. Sen är ju vissa dagar fortfarande bättre än andra men det går iallafall framåt nu istället för bakåt.

Hampus är iväg på skolan igen, så himla roligt att han äntligen får utbilda sig inom det här som han verkligen tycker om och är bra på. Hela kvällen igår försökte an förklara vad de haft genomgångar på igår, jag försöker förstå så gott jag kan, men ibland är det helt enkelt inte så lätt.

Nu ska kläderna på och håret fixas!
KRAM

Nu börjar vi

Nu är vardagen igång på riktigt här, jag har jobbat här nere på Scorett sen förra Onsdagen så Hampus har fått skött det mesta hemma och med Chip. Och idag börjar Hampus på skolan, undrar vem som är mest nervös, han eller jag? Kommer låta som en mamma när han kommer hem från första skoldagen:
Vad har ni gjort?
Träffat några nya kompisar?
Hade ni kul?
osv osv....

I Lördags konfirmerades min kära lillebror på Vässarö, vädret var kanon och det var så kul att träffa honom efter 4 veckor. Men nu vet jag inte alls hur lång tid det tar innan jag träffar honom eller alla andra i min familj, lite läskigt men vi trivs här nere så jag tror att tiden bara kommer flyga iväg.

Min röst bestämde sig för att försvinna igår, så att jobba 9 timmar var inte helt lätt. Men eftersom det var söndag så fick man ju väldigt bra betalt. Men då var det bara rösten som var borta, idag när jag vaknade så hade jag ont i halsen och hostar som en tok. Och jag som har massa att fixa idag, men det löser sig nog

Nu ska jag ut med min kära hund!

Puss på er alla

På väg ner igen

Nu är vi i Ö-vik där vi stannat över natten, Hampus mamma jobbade idag så hon har precis kommit hem. Så nu ska vi börja packa ut i bilen igen innan vi far ner till vår nya hemstad Stockholm. Känns riktigt konstigt, igår när min lillasyster fick ta över nycklarna till vår numera "gamla lägenhet", har bott där tillsammans i 2 år men nu ska det aldrig mera vara vårat "hemma".
Igår var det utställning för vår del, tyvärr gick det inte så jätte bra, chip hade en för glad svans och fick bara en 2a. Men han skötte sig exemplariskt och vi var mer än nöjd med dagen iallafall. Själv tycker jag det är viktigare att han sköter sig och håller sig lugn än att få bra bedömning av domaren.
Vi uppdaterar mera när vi är hemma i Stokholm igen.
Puss

Åkte en sväng till Hemsön

Medans Jennie-Lie jobbade i helgen så passade jag på att hälsa på min far ute på Hemsön. Riktigt mysig ö som verkligen borde besökas. Nu är jag tillbaka i Östersund igen, tänkte ta med Chip ut och springa nu. Bjuder på lite bilder från helgen!


BTW, de två sista bilderna är tagna med min nya Iphone 4 =)

RSS 2.0